• Kattesmykker

  Kattesmykker pryder en kat

  Nogen vil måske påstå det er noget pjat, men vi er af anden mening, en kat med kattesmykker ser flot ud, det giver, som med os mennesker, noget til stilen og fremtoningen hos både katte og mennesker, kattesmykker er ikke så dyre og man kan sagtens have et lille udvalg af flotte kattesmykker til sin kat uden at blive ruineret.

  Vi kender det jo alle, både store som små syntes det er sjovt og festligt at bruge smykker, katte har måske ikke samme holdning, men man ved jo aldrig, måske har de alligevel, vi ved da at de gange vi har udsmykket vores katte har de ikke forsøgt at få smykkerne af selvom de kunne, så måske de gerne vil shines op som vi selv vil med mellemrum?

  Kattesmykker med måde

  Kattesmykker

  Som ordsproget sige, så alt med måde, man skal naturligvis ikke gå helt over gevind og overklister sin kat med kattesmykker :) Men et par små glimmer ting vil helt sikkert pryde katten og gøre den speciel, forestil jer katten blandt andre katte, den vil helt sikkert føle sig unik og sej med lidt kattesmykker på kroppen.

  Man kan købe kattesmykker i de lokale dyrehandler butikker eller over internettet, her er de ret billige og man kan lave en lille samling til katten til forskellige højtider som jul, påske, pinse o.s.v. Det er altid et hit ved gæsterne at se katten udklædt og pyntet på denne måde.

  Selvom man bør antage at alle kattesmykker er uden diverse skadelige stoffer, så bør man holde øje med det første stykke tid om katten får udslæt eller ser ud til at mistrives med smykkerne på sig, for så skal de helt sikkert af igen, katte kan have allergier som os mennesker jo også lider af.

  Kattesmykker til små hunde?

  Ja dette er faktisk blevet en trend efterhånden, for de små hunde kan sagtens benytte kattesmykker også, små hunde er jo blevet populære som aldrig før og de skal selvfølgelig også pyntes, dette kan gøre med de samme smykker som til katte, hvis man har både kat og hund kan de sagtens deles om smykkerne!

  Kattesmykker til hunde


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :